Actualitate

VIDEO/ TERIFIANT! Un român a ucis un conațional în Italia, apoi i-a cărat cadavrul cu scuterul

Un român de 48 de ani a ucis un conațional, l-a pus într-un sac de plastic și a transportat cadavrul la bordul unui scuter înainte de a-l arunca. Scena îngrozitoare a fost filmată de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost difuzate de poliția din Napoli.

Judecătorul tribunalului din Nola, Napoli, a validat arestarea emisă de procurorul aceleiași instanțe și efectuată de militarii din Castello di Cisterna și San Vitaliano, împotriva bărbatului de 48 de ani, suspectat de uciderea compatriotului în vârstă de 54 de ani, găsit mort, pe 4 iunie.

Cadavrul ascuns și legat într-un sac de plastic, era deja în stare parțială de descompunere, în zona rurală din Scisciano, scrie Quotidiano.

Identitatea lui probabilă a apărut deja pe rețelele de socializare a doua zi după ce a fost găsit cadavrul.

„Acel trup îi aparține poate lui Giorgio”, au scris mulți utilizatori Facebook din Nolano, numindu-l așa cum îl cunoșteau toți.

Apoi confirmarea oficială din investigațiile carabinierilor.

Victima era un bărbat fără adăpost, deja cunoscut polițiștilor pentru infracțiuni contra proprietății, dar pe care toată lumea din zonă îl cunoștea pentru că era disponibil pentru mici lucrări de construcții.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.