Moldova

(VIDEO) Timofti, Filat, Lupu şi Ghimpu EMOŢIONAŢI şi ACLAMAŢI de mulţime


Premierul Vlad Filat:

“V-aţi dorit un lucru absolut necesar, să alegem preşedintele R. Moldova pentru a continua reformele care vor aduce ţara noastră în familia europeană. Astăzi s-a împlinit un vis pentru noi toţi. Am ales preşedintele R.M. Am ales un preşedinte bun pentru RM”.

Candidatul AIE, ales la funcţia de preşedinte, Nicolae Timofti:

“Vă mulţumesc din tot sufletul pentru încrederea şi susţinerea pe care o exprimaţi în gesturile de salut. Aşa cum am promis, voi fi cu cei care au promis că vor promova interesele RM în afara ţării. Vreau să avem o ţară bogată, care merge spre Europa. Să-i aducem în ţară pe cei care au plecat, să facem ţara funcţională. Mulţumesc conducerii care m-a propus. O să asigur conlucrarea puterilor în stat la nivelul Constituţiei”.

Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu:

“Este o zi importantă în istoria ţării noastre. Am obţinut o mare victorie! Alegând preşedintele am deblocat criza politică din ţară. De aici încolo am revenit pe făgaşul stabilităţii. Avem multe de făcut împreună! La muncă toţi, consolidaţi ca o societate, ca o naţiune, ca o ţară!”

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu:

“Acest microfon ne-a adunat în ’88-’89, cu el am adus independenţa! Am vorbit mult în aceşti ani de zile, dar astăzi am să vorbesc cel mai puţin! Credeţi-mă, avem un bun preşedinte!”

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *