Social

VIDEO. Traficanți de droguri: Șapte membri, inclusiv un minor ucrainean, reținuți de oamenii legii

Polițiștii și procurori au destructurat o rețea de comercializare de droguri, estimate pe piața neagră la circa 700.000 lei. Cei șapte membri ai rețelei de traficanți de droguri au fost reținuți în timp ce plasau drogurile în ascunzișuri. Printre cei implicați este și un minor ucrainean, care avea rol de curier.

Mai exact, oamenii legii au ridicat de la grupul infracțional care activa din 2022 circa 1,5 kg de marijuana și PVP. Cei șapte membri ai rețelei de traficanți de droguri au fost reținuți, în timp ce plasau drogurile în ascunzișuri, pentru preluarea lor de către clienții care le comandaseră pe internet, în magazinul virtual al acestora. Printre cei reținuți se regăsește o femeie și un minor ucrainean cercetat acum în libertate, cu rol de curier al partidelor de droguri din Ucraina.

Astfel, în privința acestuia a fost aplicată interdicția de părăsire a localității. Membrii grupului au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, iar la solicitarea procurorilor PCCOCS în privința a șase din ei a fost aplicat arestul pentru 30 de zile.

Pentru acumularea probelor concludente, învinuiții au fost monitorizați timp de două luni, care au relevat inclusiv faptul că aceștia purtau arme pneumatice, în scopul opunerii rezistenței față de oamenii legii. Urmărirea penală continuă, timp în care persoanele vizate se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *