Justiție

VIDEO. Trei bărbați din Chișinău – plasați în arest: Vindeau droguri în sectorul Ciocana al Capitalei

Trei bărbați cu vârstele de 29, 32 și 49 de ani din Chișinău, au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați penal pentru „Circulaţia ilegală a drogurilor”.

Oamenii legii au obținut informații operative privind activitatea infracțională a suspecților privind consumul și distribuirea substanțelor narcotice în sectorul Ciocana al Capitalei, potrivit Echipa.md.

Astfel, polițiștii au stabilit că suspecții aveau roluri bine determinate, iar unul dintre ei a organizat în locuința sa o speluncă, unde veneau consumatori de droguri.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliile acestora au fost depistate mai multe pachețele în care se afla substanță cristalină de culoare albă, de tip „PVP”, aparate confecționate artizanal destinate consumului de droguri și două arme de foc.

Ulterior, suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației penale aceștia riscă închisoare de până la 4 ani.

Acțiunile de documentare și reținere au fost desfășurate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana în comun cu Procuratura mun.Chișinău, Oficiul Ciocana, cu suportul angajaților Brigăzii cu Destinație specială „Fulger” a IGP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *