Social

VIDEO. Trei persoane, reținute de polițiști după ce ar fi comis în Capitală mai multe furturi: Prejudiciul cauzat se ridică la un milion de lei

Doi bărbați și o femeie cu vârstele de 19, 44 și, respectiv, 22 de ani, au fost reținuți de polițiști și procurori după ce ar fi comis în Capitală mai multe furturi, fiind cauzat un prejudiciu de peste un milion de lei. Astfel, potrivit poliției, bănuiții fiind originari din Chișinău și Dubăsari, sunt suspectați în 11 cazuri de furt.

Aceștia, prin acces liber, ar fi intrat pe teritoriile șantierelor de construcție, de unde ar fi sustras vată minerală, materiale de construcție, uși și bunuri din metal.

Asfel, în cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat o parte din bunurile sustrase.

Bănuiții anterior judecați pentru infracțiuni similare au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *