CSI / Rusia

VIDEO. „Tucker, vino să lucrezi cu noi! Soloviov Live te așteaptă!”. Propagandiștii lui Putin se tem că prezentatorul american va fi arestat

Propagandiștii televiziunii de stat din cadrul emisiunii lui Vladimir Soloviov au deplâns concedierea lui Tucker Carlson de la Fox News spunând că acesta va fi în curând încarcerat și l-au implorat să lucreze pentru televiziunea de stat rusă, scrie jurnalista Julia Davis pe Daily Beast, scrie Hotnews.ro.

În timpul emisiunii „Seara cu Vladimir Soloviov” de luni, 25 aprilie, propagandiștii de la televiziunea de stat au discutat despre cele mai bune modalități prin care Rusia poate ataca America pe propriul teritoriu, citând diviziunile și conflictele interne ca fiind o deschidere care ar trebui să fie continuu cercetată și exploatată.

Această conversație a dus în mod natural la prezentatorul TV american favorit al Rusiei, Tucker Carlson, a cărui contribuție la adâncirea diviziunilor și la subminarea încrederii în instituțiile americane a fost de o valoare fără egal pentru Kremlin.

Dmitri Drobițki a tresărit: „Iubitul nostru Tucker Carlson a fost concediat, este o rușine!” Gazda Vladimir Soloviov a intervenit: „Este un scandal total!”

Privind fix în cameră, propagandistul lui Putin, Soloviov a declamat dramatic: „Tucker, vino să lucrezi cu noi! Soloviov Live te așteaptă, Tucker!”.

Mai mult, Soloviov a proclamat: „Libertate pentru Tucker Carlson!”

Drobnițki i-a atras atenția că vedeta tv americană nu se află în închisoare, dar Soloviov s-a îngrijorat spunând cu voce tare că exact asta ar putea fi ceea ce urmează: „Îl vor arunca în închisoare, așteptați și veți vedea”. (integral pe Daily Beast)

  • Russia Today i-a transmis o invitație lui Tucker Carlson după despărțirea acestuia de Fox News.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *