ExterneRăzboi

VIDEO. Ucrainenii i-au filmat din dronă pe ocupații ruși cum fură mașini de spălat dintr-o casă bombardată

Atracția soldaților ruși față de mașinile de spălat din Ucraina a devenit deja un lucru foarte documentat: de la electrocasnice uitate prin tranșee, la mașini de spălat cărate cu camionul militar sau depozitate în țarcurile de porci unde s-au stabilit la un moment dat o parte din trupele rusești.

O dronă zburată de un echipaj ucrainean a surprins din aer momentul când doi soldați ruși fură dintr-o casă o mașină de spălat și o transportă într-un vehicul marcat mândru cu litera Z, transmit Hotnews.

De-a lungul războiului imagini cu ocupanții ruși care furau tot ce prindeau prin Ucraina au devenit virale. De la imagini cu rușii care furau covoare din case, la camioane întregi cu mașini de spălat care urmau să ajungă în piețele din Belarus și Rusia unde ar fi fost scoase la vânzare la pachet cu restul capturilor „de război”.

Atât de ubicuă este mașina de spălat furată în rândul trupelor rusești încât ea a fost găsită și în interiorul tranșeelor atacate de ucraineni sau în interiorul țarcurilor cu porci de la o fermă unde rușii și-au stabilit o bază temporară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Domne, nu l-a intrebat chiar nimeni pe Putin care-i faza cu dragostea asta a militarilor rusi pe masini de spalat de le fura la greu pe unde apuca ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *