CSI / Rusia

”Uită de studii, avem nevoie de tine!”. Campanie de recrutare a mercenarilor Wagner, filmată pe ascuns într-o școală din Rusia (VIDEO)

După închisori, gruparea de mercenari Wagner a început „tururi” în școlile rusești. Autoritățile ruse au permis reprezentanților Wagner să recruteze „carne de tun” în școli.

Unul dintre elevi a filmat o astfel de întâlnire și a postat pe internet. Mercenarul Wagner care i-a recrutat pe copii și-a acoperit cu prudență fața cu un cagulă. Dar a recunoscut că este un fost condamnat. El i-a încurajat pe liceeni să uite de studii și să muncească din greu la forma fizică pentru a intra în Wagner.

„Sunteți băieți puternici, așa că vom avea nevoie de voi în viitorul apropiat… Sunt un luptător Wagner. Sunt speranțe pentru voi: tineri, puternici, inteligenți și promițători. Trebuie să mergeți la noi la Wagner. Suntem cool, suntem buni. Avem perspective mai bune, avem provizii mai bune, așa că vă așteptăm… Sunt un fost condamnat… Am decis să-mi ispășesc pedeapsa apărând patria noastră. Am fost acceptat, vei fi acceptat și tu… Pregătește-te!” – le spune minorilor.

Mercenarul Wagner a distribuit copiilor chestionare, precizând că după completarea acestora să fie predate profesorului. Acest lucru sugerează că recrutarea a avut loc cu acordul cel puțin al conducerii instituției de învățământ.

Este important de menționat că, potrivit activiștilor ruși pentru drepturile omului, Wagner a recrutat aproximativ 50.000 de prizonieri în închisorile rusești pentru războiul cu Ucraina.

Astăzi, conform estimărilor preliminare, aproximativ 80-90% din această grupare a fost distrusă în așa-numitele „carnagii” de la Bakhmut. Prizonierii erau folosiți drept carne de tun, indiferent de pierderi.

Recent, ușile închisorilor rusești pentru „Wagner” au fost închise. Probabil că după această măsură au decis să înceapă recrutarea în școli.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Sangele varsat de Putin nu se va sterge nici peste trei generatii,vedem aici ce inseamna cand ajunge in fruntea unei tari inarmate un criminal si un corupt !
    De aceea este bine sa fie create mecanisme prin care un nebun avid de putere sa poata fi tras la raspundere,sa poata fi depistat inainte de a ajunge pe functie ,pentru ca mai tarziu poate face nenorociri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *