Politică

VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile

Magistrații de la Judecătoria Ciocana au prelungi arestul la domiciliu pentru socialistul Igor Dodon cu 30 de zile. Fostului președinte de țară continuă să îi fie aplicate mai multe măsuri restrictive, inclusiv părăsirea locuinței și comunicarea cu alți figuranți în dosar decât mama sa și persoanele care locuiesc împreună cu el, tansmite Realitatea.md.

Avocații susțin că vor contesta decizia. Astfel, în următoarele trei zile, apărarea va merge la Curtea de Apel, unde urmează să depună un recurs pentru reexaminarea deciziei.

Vă amintim că Igor Dodon a fost reținut la sfârșitul lunii mai și plasat în arest la domiciliu. Acesta este învinuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului de către un grup criminal organizat, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Joi, 18 august, procurorul Petru Iarmaliuc declara presei că Dodon a încălcat măsura preventivă. Conform acuzatorului, acesta a discutat prin intermediul rețelelor socializare cu alte persoane implicate în dosar și a transmis telefonul său persoanelor terțe, potrivit sursei citate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *