Politică

VIDEO. ULTIMA ORĂ! Tauber, reținută la Aeroportul Internațional Chișinău: Urma să plece la „tratament” peste hotare

Deputata Partidului „Şor”, Marina Tauber, nu a putut pleca luni, 1 mai, din Republica Moldova. Aceasta a fost întoarsă de la Aeroportul Internațional Chișinău în momentul când intenţiona să ia avionul.

La baza reținerii a stat ordonanța procurorului din Procuratura Anticorupție (PA), emisă tot astăzi, pe motiv că învinuita a încălcat condițiile prevăzute de măsurile preventive aplicate în privința ei

Într-un live pe pagina sa de Facebook, realizat pe teritoriul aeroportului, Tauber a declarat că urma să plece la tratament peste hotare şi intenţiona să se întoarcă joi în țară, scrie Ziarul Național.

Aceasta a acuzat-o pe preşedinta Maia Sandu că ar sta în spatele „cadoului” de la Aeroport, făcut chiar de ziua sa de naștere.

Vă amintim că la 28 aprilie 2023, Procuratura Anticorupție (PA) a depus un demers la judecătorul de instrucție să fie înlocuită măsura preventivă liberarea provizorie sub control judiciar cu arest preventiv pe motiv că Tauber a încălcat condițiile măsurii preventive. Tot vineri, 28 aprilie, avocatul învinuitei a primit o copie a demersului. Pe 29 aprilie 2023, Tauber a solicitat să fie amânată ședința de judecată ca să poată călători în Israel. Considerând că învinuita deja a încălcat de mai multe ori condițiile impuse de judecători, procurorii au considerat necesar să fie reținută învinuita la aeroport pentru că exista un risc considerabil că învinuita se va eschiva de la organul de urmărire penală.

Menţionăm că Marina Tauber este cercetată penal în dosarul finanțării ilegale a Partidului „Şor”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Alta mini SHOR, dupa blocarea conturilor as fi lasat-o sa plece cu conditia sa-si cumpere bilet numai dus spre Tel Aviv si sa-si dea jos genele false. Multe boarfe in politica.

  2. Tîrîtură ! Pleca la „trataent” … Ce tratament o săi aplice gardenii de la penitenciar… de o să meargă crăcănată !

  3. Minciuni capitaliste. Nu aveau cum sa ma intoarca de la aeroport pentru ca eu sunt deja in Dubai ca sa ma tratez de plafus. Militienii l-au prins pe Vlad Batrincea machiat si imbracat ca sa arate ca majoreta comunista Konkordiya Samoilova. Facea repetitii pe aeroport pentru parada de 9 Mai. Unde e ilegalitatea? E clar, romanii sunt de vina, tulbura viata si obiceiurile sovietice din draga noastra republica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *