Social

VIDEO. Un apartament din Capitală, cuprins de flăcări: Trei persoane au fost găsite fără suflare

Un apartament din centrul Chișinăului a fost cuprins de flăcări. Totul s-a produs în seara zilei de joi, 27 aprilie, pe strada pietrarilor 8.

Din nefericire, au fost depistate 3 cadavre carbonizate. Apelul a parvenit la Serviciul Unic de Urgență112 la 21:13, localizat 21:54. Focul a fost lichidat în jurul orei 22.34. Au intervenit 5 e echipaje, transmite Realitatea.md.

„Potrivit primelor informații înregistrate, a fost observată flacără deschisă de la etajul 7 a unui bloc de locuit. La fața locului au intervenit 5 echipaje de salvatori și pompieri. S-a stabilit că un apartament cu două odăi este cuprins de flăcări. În timpul intervenției salvatorii au depistat cadavrele carbonizate a 3 persoane, identitatea cărora urmează a fi stabilită. Totodată, pompierii au evacuat din interiorul apartamentului o persoană, care a primit intoxicație cu monoxid de carbon. Aceasta a fost preluată de Serviciul asistență medicală urgentă pentru îngrijiri de rigoare. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului către ora 21:54 și lichidat complet la ora 22:34. Au fost distruse mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști”, informează IGSU.

Astfel, potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *