CSI / Rusia

VIDEO. Un avion rusesc care zbura spre Moscova a aterizat la Sankt Petersburg din cauza amenințării unui atac cu drone: Li s-au dat bagajele și au fost abandonați

Zborul Ankara-Moscova, operat de compania Turkish Airlines, a fost nevoit să aterizeze, în noaptea de 9 spre 10 august, pe Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg, în loc de Aeroportul Vnukovo din capitala rusă. S-a întâmplat din cauza amenințării unui atac cu drone nocturn asupra orașului Moscova, scrie Mash. Astfel, după ce aeronava a aterizat în Sankt-Petersburg, pasagerii au fost debarcați și lăsați de izbeliște – li s-a spus fie să aștepte, fie să ajungă singuri în capitala rusă, transmite Newsmaker.

Potrivit oamenilor, li s-au dat bagajele și au fost abandonați – fără să le fie oferite mâncare, apă sau perspective. Toată lumea trebuie să ajungă la Moscova, iar mulți pasageri au zboruri de legătură de acolo.

Reprezentantul Turkish Airlines, într-o engleză stricată, le-a sugerat pasagerilor să așteptete sau să-și rezolve problema pe cont propriu. Aceasta le-a spus oamenilor că pot ajunge la Moscova cu trenul, cu autobuzul, cu autostopul sau cu avionul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *