Social

VIDEO. Un bărbat din Capitală, și-a urmărit victimele, le-a bătut, apoi le-a furat tot ce aveau asupra lor. Individul, reținut pentru 72 de ore

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al Caitalei, și-a urmărit victimele, le-a bătut, apoi le-a furat tot ce aveau asupra lor. Ulterior, acesta a fost reținut de oamenii legii. Totul s-a întâmplat pe 20 decembrie, pe strada Kiev din Chișinău, când bărbatul le-a văzut pe cele două tinere, le-a lovit cu pumnii și cu o rangă de metal, le-a furat geanta cu bani, acte și două inele de aur, apoi s-a făcut nevăzut.

Martor al infracțiunii a fost un bărbat care a intervenit să rețină suspectul, dar s-a ales cu multiple traume aplicate cu ranga metalică, scrie Echipa.md.

Suma prejudiciului a fost estimată la 914 000 de lei.

Astfel, ca urmare a acțiunilor întreprinse, suspectul a fost reținut în curtea unui bloc. Asupra acestuia, polițiștii au depistat o rangă metalică, o pereche de mănuși, cagulă și geanta în care se aflau banii.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina, comunicând că se cunoaște cu tinerele și știa despre faptul că aveau în geantă o sumă mare de bani.

„Am urmărit două tinere pe care le cunosc și presupuneam că au bani la ele. Am vrut să fur banii”, a spus acesta.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pentru faptele comise, el riscă până la 14 ani de pușcărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *