Social

VIDEO. Un bărbat din Dondușeni și-ar fi violat fosta noră și a filmat momentul: Individul riscă până la 10 ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din raionul Dondușeni a fost reținut de oamenii legii. Acesta este suspectat că și-a violat fosta noră și a filmat momentul. Totul s-a întâmplat într-un oraș din Germania, când tânăra a venit să-i aducă o parte din banii pe care suspectul îi cerea prin șantaj.

Inspectoratul General al Poliției precizează că, în luna iulie 2022, bărbatul, care se afla în acel moment într-un oraș din Germania, a estorcat de la tânăra de 30 de ani, care i-a fost în trecut noră, suma de 2000 de euro sub pretextul unei presupuse datorii. Fata locuia în același oraș german și era șantajată cu publicarea unor imagini cu caracter intim, transmite Deschide.md.

Bănuitul i-a spus femeie că este gata să uite de datorie dacă aceasta va face sex cu el și va accepta să-i transmită poze intime, asigurând-o că nu le va răspândi.

La câteva zile, victima s-a dus la domiciliul suspectului și i-a transmis o parte din banii ceruți, 700 de euro. Acela a fost momentul în care bărbatul a constrâns-o fizic și a forțat-o să facă sex, momentul fiind filmat pe ascuns.

La sfârșitul anului 2022, victima a revenit în Republica Moldova și a sesizat poliția. În urma măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală întreprinse, recent suspectul a fost reținut în timp ce încerca să părăsească hotarele țării.

Acum bănuitul se află în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat acesta risca până la 10 ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *