Actualitate

VIDEO. Un bărbat din Glodeni, condamnat în Rusia la 6 ani pentru 66 de furturi, s-a mutat cu „lucrul” în Moldova: A jefuit cel puțin 7 gospodării

Un bărbat din Glodeni, condamnat în Federația Rusă pentru comiterea a 66 de furturi și, după ce și-a ispășit acolo pedeapsa de șase ani de închisoare, s-a întors acasă în luna martie 2022 și a revenit la vechea ocupație, numai că deja pe teritoriul Republicii Moldova.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în satul Sturzovca, raionul Glodeni, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea a cel puțin șapte furturi din gospodării situate în raioanele Sângerei, Orhei, Râșcani și Glodeni, transmite Ziarulnational.md.

Paguba provocată victimelor se ridică la 85 275 de lei.

Polițiștii din Sângerei au fost sesizați în luna august curent despre faptul că locuința unei femei din orașul Sângerei a fost călcată de hoți care au sustras 8 600 de lei și 550 de euro.

Ulterior, suspectul a fost identificat și reținut în flagrant delict în timpul comiterii unei alte tentative de furt.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *