Social

VIDEO. Un bărbat din Israel, reținut pe teritoriul R. Moldova și expulzat: Ar face parte din structuri criminale și intenționa să comită infracțiuni

Un bărbat din Israel, în vârstă de 36 ani, a fost reținut marți, 18 iulie 2023, pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit informațiilor operative, bărbatul ar face parte din structuri criminale și intenționa să comită infracțiuni pe teritoriul țării în domeniul IT, escrocherii și contrabandă cu bani, obținuți pe cale criminală, transmite Jurnal.md.

Menționăm că acesta este cercetat penal în Israel pentru săvârșirea infracțiunii de banditism și escrocherie, fiind membru al unei grupări criminale.

Conform actului emis de către Inspectoratul General pentru Migrație, străinul a fost declarat indezirabil pentru 5 ani în Republica Moldova și predat Poliției de Frontieră pentru finalizarea procedurii de îndepărtare de pe teritoriul țării în Israel pe cale aeriană.

Menționăm că persoana poate fi declarată indezirabilă dacă a desfăşurat, desfăşoară ori în privinţa acesteia există indicii temeinice că intenţionează să desfăşoare activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională sau ordinea publică

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *