Justiție

VIDEO. Un bărbat își va petrece următorii 15 ani după gratii: A fost recunoscut vinovat în câteva episoade de jaf, tâlhărie și huliganism

Un bărbat care a băgat în sperieți locuitorii Capitalei în luna august 2022, își va petrece următorii 15 ani după gratii. Tânărul a fost condamnat de magistrați, după ce a fost recunoscut vinovat în câteva episoade de jaf, tâlhărie și huliganism.

Incidentul s-ar fi petrecut în data de 2 august 2022, când inculpatul aflându-se pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani, ar fi inițiat un conflict cu un bărbat, iar în urma scandalului l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Ulterior, victima a fost salvată din mâinile agresorului de către trecători, care i-au sărit în apărare.

La scurt timp, tânărul condamnat a luat un ciob de sticlă și s-ar fi apropiat din nou de victimă, care se afla deja la o terasă. Iar în urma câtorva replici dure, inculpatul i-ar fi aplicat o lovitură acestuia în regiunea gâtului.

Tot în aceeași zi, individul ar fi atacat în plină stradă o femeie, pe care ar fi lovit-o cu pumnii în față, în urma loviturilor victima pierzându-și vederea la ochiul stâng. Mai mult, condamnatul ar fi luat în mod deschis telefonul femeii, în valoare de 5 mii de lei.

Ulterior, tânărul s-ar fi înarmat cu o bucată de lemn și ar fi intrat într-o farmacie din sectorul Buiucani, ar fi amenințat și îmbrâncit farmacista, după care ar fi furat aparatul de casă, în care se aflau 12 mii de lei.

Inculpatul a pledat nevinovat. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *