Externe

VIDEO. Un bloc turn din Emiratele Arabe Unite, devastat de un incendiu puternic

Un incendiu puternic a avut loc într-o clădire înaltă din orașul Ajman din Emiratele Arabe Unite. Incendiul a izbucnit în Turnul 02 al complexului Ajman One și a cuprins mai multe etaje în câteva minute.

Un incendiu de proporții a cuprins luni seara, 26 iunie, un turn rezidențial din orașul Ajman din Emiratele Arabe Unite. Incendiul a izbucnit în Turnul 02 al complexului Ajman One și mai multe mașini de pompieri au fost trimise de urgență la fața locului pentru a stinge infernul, a relatat Khaleej Times. Echipele de protecție civilă și de poliție au reușit să controleze și să stingă incendiul, potrivit informațiilor, iar până în prezent nu au fost raportate persoane rănite.

Locuitorii evacuați din clădirea afectată au fost transportați la hoteluri din Ajman și Sharjah cu autobuze puse la dispoziție de Autoritatea de Transport a emiratului.

Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arată cum pompierii se străduiesc să țină sub control incendiul, care se extinde la mai multe etaje ale complexului de clădiri înalte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *