CSI / Rusia

VIDEO/ Un BMW X6 al unui oficial al armatei ruse a fost incendiată la Moscova. Martorii spun că la câțiva metri au văzut o tânără

Mașina unui oficial rus din cadrul Statului Major al Forțelor Armate Ruse a fost incendiată la Moscova. Martorii au spus că au văzut o tânără la câțiva metri de locul incendiului.

Evgheni Sekretaryev, șeful adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, era responsabil cu cenzurarea în presă a informațiilor legate de armată și de operațiunile acesteia, scrie Kyiv Independent.

Mașina lui, un BMW X6, era parcată în fața unei case de pe strada Leningradska când a luat foc. Anchetatorii nu exclud că mașina a fost incendiată, scrie agenția Unian. Spatele mașinii a fost complet ars.

Anchetatorii nu exclud că mașina a fost incendiată, scrie agenția Unian.  Spatele mașinii a fost complet ars.

Conform martorilor, nu departe de mașină a fost văzută o tânără a cărei prezență acolo părea suspectă. Kyev Independent scrie că ea ar fi fost împotriva războiului din Ucraina și a stropit cu benzină iar apoi a incendiul mașina. Se pare că ea a fost reținută de forțele de securitate ruse.

Nu este clar însă cum s-a produs incendiul sau dacă tânăra are vreo legătură cu acest eveniment.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *