Social

VIDEO. Un incendiu puternic a izbucnit pe teritoriul unei întreprindere agricolă, la Volovița. Trei unități de transport, mistuite de flăcări

Un incendiu de proporții a avut loc pe teritoriul unui agent economic din domeniul agriculturii de la Volovița. Flăcările au mistuit 3 unități de transport, printre care două tractoare. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, transmite Observatorul de Nord. 

De asemenea, informația a fost confirmată și de DSE Soroca.

„Sâmbătă seara am primit un apel privitor la un incendiu, unde s-au deplasat colegii noștri care au intervenit la stingerea focului. Trei unități de-ale noastre au fost implicate în acest caz. Au ars mai multe lăzi pentru mere, două tractoare și un stivuitor. Incendiul s-a extins și a ars 80% din depozitul de cereale. Datorită intervenției pompierilor au fost salvate unele bunuri materiale – frigiderul, alt depozit, două utilaje agricole, ș.a. Nu cunoaștem motivul, cercetăm, dar una dintre versiuni este un scurt circuit la unul dintre tractoare. Îndemnăm agenții economici să respecte regulile de utilizare a mijloacelor agricole, care nu trebuie să fie păstrate în preajma materialelor combustibile. Sunt norme anti incendiare ce trebuie respectate de toți cetățenii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *