Actualitate

VIDEO/ Un inculpat a încercat să-și taie venele chiar în sala de judecată. Verdictul în cazul dublului omor din Fălești se aproprie de sfârșit

Verdictul în cazul dublului omor din raionul Fălești este tot mai aproape, în pofida faptului că unul dintre suspecți a încercat să-și taie venele chiar în sala de judecată. Luni, 5 septembrie, rudele victimelor Anatol Movilă și Ion Achimov din Bălți, uciși cu sânge rece la sfârșitul anului trecut într-o fâșie forestieră, au organizat un nou protest în fața Judecătoriei, potrivit Nordnews.

 

Vă amintim că anul trecut, la 4 noiembrie, în jurul orei 13:50, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești. Ambii bărbați au fost locuitori ai municipiului Bălți.

Motivul crimei au fost 3000 de euro, bani câștigați fraudulos în jocurile de cărți. Criminalii i-au ademenit să mai joace odată, știind că aceștia trișează, s-au întâlnit iar apoi i-au ucis. A doua zi, polițiștii au reținut patru persoane, iar mai târziu încă doi atacatori. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani. Menționăm că în luna martie, Sergiu Guzun, unul dintre inculpați, și-a recunoscut vina, apoi a fost condamnat la 17 ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *