Politică

VIDEO. Un nou protest în Capitală organizat de fugarul ȘOR. Mai mulți oameni cer să le fie plătite facturile

„Mișcarea pentru Popor”, din care fac parte mai mulți activiști și politicieni, inclusiv Partidul „ȘOR”, a organizat un protest în Capitală. De această dată, zeci de oameni s-au adunat în această dimineață la Parlamentul Republicii Moldova.

Mulțimea este înconjurată de carabinieri și polițiști, care urmăresc manifestanții pentru a nu crea haos și dezordine. Oamenii au venit cu mai multe pancarte, scandează „Noi suntem poporul” și cer să fie semnată o petiție prin care cer ca actuala guvernare să-și asume achitarea facturilor tuturor cetățenilor, transmite TV8.

Menționăm că protestul a fost organizat chiar în ziua în care noul premier Dorin Recean, împreună cu o nouă echipă va merge în Parlament să prezinte programul de guvernare și să ceară votul de sprijin pentru echipa sa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Basarabenii, cu mentalitate formată de lumea rusă, cred că Dumnezeu le dă dreptul să dorească războaie și ocuparea unor teritorii străine. În general, basarabenii nu judecă niciodată logic, adică cu organul de pe umeri. Ei judecă cu călcâiele, nici măcar cu fundul. Reflectați basarabenilor: dacă la conducerea RM vin alde Șor, Dodon, Voronin și compania, frontiera de pe Prut va deveni inexpugnabilă pentru voi. Cei care sunt în UE vor putea intra în RM dar nu vor mai putea ieși din închisoarea numită RM pentru că veți pierde cărțile de identitate românești. În plus, orice ajutor din vest, din partea dreaptă a Prutului va înceta, chiar în condițiile unor calamități naturale. Un guvern format de Șor și Dodon, va trebui să primească ajutoare doar din partea Imperiului Rus. Dixit!

  2. Chipul Moldovei de azi: o gramada de imbecili cu gura mare, care stiu doar una – sa ceara. Cineva sa le plateasca facturile, iaca na. Guvernul, romanii, UE, aniericanii, nu conteaza cine. Doar cei care au pricinuit in realitate mizeria infernala in care se scalda, adica rusii si toate creaturile acestora, care timp din 45 au dus necontenit tara de rapa, aia nu sunt pomeniti. Alo, babetele si bosorogii cu studii de colhoz, cand erati sub rusi n-ati iesit in strada, ca va puneau din 3 miscari cu botul pe labe – acum, ca ati mirosit “democratia”, ati prins gust de scandal?

    1. Vladuc, dă-o drakului de treabă…
      Cum o grupă de imbecili rusonofi, bolnavi de komunism, care strigă cu gură de șarpe în rusă, să fie chipul Moldovei de azi ?
      Ai ochelari de cal, doar asta vezi ? Nu ești capabil să vezi partea bună, efortul și abordarea celorlalți ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *