ActualitateROMÂNIA

VIDEO/ Un pod din România, reabilitat recent, s-a prăbușit. Două persoane au fost rănite

În județul Neamț, un pod peste râul Siret între localităţile Sagna şi Luţca, s-a prăbușit. Un camion și o autoutilitară erau pe pod în momentul prăbușirii. Podul a fost inaugurat acum 6 luni.

Conform ISU Neamț, o parte din podul de peste râul Siret s-a prăbușit ce face legătura între localitățile Sagna și Luțca.

Un bărbat de 56 de ani a fost scos din camion de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de către echipajele medicale sosite la locul incidentului, urmând a fi preluat de echipajul SMURD TIM pentru a fi transportat la CPU Roman.

„Un autocamion și o autoutilitară se aflau pe pod. În urma evenimentului produs a rezultat o victimă, un bărbat de 56 de ani, care a fost scos din interiorul autocamionului de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului, urmând a fi preluat de echipajul SMURD TIM pentru a fi transportat la CPU Roman.
La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman,  IPJ,  IJJ,  SAJ și SVSU Sagna. În urma evenimentului produs au fost surprinse aproximativ 20 ovine. Au fost scoase de sub dărâmături 4 ovine.”, a transmis ISU Neamț.

Prefectul de Neamț, Adrian Niță, prezent la fața locului, a declarat că starea de sănătate a ambilor șoferi este, pentru moment, stabilă. Situația este în dinamică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *