Justiție

Un polițist beat criță îl înjură pe un șofer fără a explica care este motivul stopării (Video)

Un video apărut pe internet a stârnit indignarea internauților. Un polițist beat îl înjură pe un șofer fără a explica care este motivul stopării. Adevărul e că acest video este vechi, iar Inspectoratul General al Poliției a venit și cu o reacție, scrie Nordnews

„Pe mai multe rețele de socializare au apărut secvențe video în care un polițist cu comportament nedemn documentează un conducător auto. Inspectoratul General al Poliției precizează că acest video datează de aproape 8 ani, tot de atunci polițistul fiind concediat din sistem. Incidentul a avut loc în 2015 şi imediat după producerea lui angajatul a fost pedepsit prin concediere. IGP tratează postarea concomitentă a acestor secvențe pe mai multe rețele de socializare și aplicații ca având drept scop de a denigra imaginea poliției per ansamblu și a polițiștilor care își fac onest serviciul. Solicităm persoanelor care au distribuit acest video să facă rectificări cu precizările de rigoare ale Poliției”.

Subiectul a ajuns să fie discutat pe larg după apariția mai multor secvențe video pe Tik Tok, care au fost urmărite de sute de mii de oameni, doar că autorul nu a indicat anul în care au fost făcute filmările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Poftim ce-am mostenit de la ocupatia Sovietica – bidlizm, incultura si dobitoci alcoolici !! Astai politia rep. Moldova ? vai de capul nostru ! Eu la asa ceva nici nu opresc masina ! Politia Moldovei n-au nici un drept ca sa opreasca masini, camioane din capul lor, daca nu-i suspect, plus la aceasta sintem monitorizati de camere ! Cu ce scop trebuie sa pierd 30 minute cu asa imbecili din politie !! Prin sate la fel n-au ce cauta ! Le-a minca, vor bani ! datii drumul la munca nu imblati prin sate cu tiganitul si bautul ! Veti fi pusi la punct !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *