Social

VIDEO. Un șofer iresponsabil, încătușat de polițiști: A ignorat somațiile Poliției dar și a provocat un accident

Un șofer în vârstă de 32 de ani a fost încătușat de polițiști, după ce a ignorat somațiile Poliției de a opri mașina, dar și a provocat un accident. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de miercuri, 21 decembrie, pe traseul din apropierea satului Bravicea, raionul Călărași, transmite Deschide.md.

Inspectorii de patrulare au stopat o mașină care era condusă neuniform, însă șoferul a ignorat cerințele Poliției și a continuat deplasarea. După aproximativ o oră, în Bălți, șoferul de 32 de ani a tamponat mașina într-un indicator rutier și a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost încătușat de polițiști. Acesta a refuzat să fie testat alcoolscopic.

La moment, acesta este documentat penal pentru refuzul, împotrivirea sau eschivarea de la testarea alcoolscopică care, conform legislației, se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Individul riscă și o amendă de la 17 500 la 25 000 de lei, pentru neîndeplinirea indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *