CSI / Rusia

VIDEO. Un soldat rus începe să înjure după ce descoperă că noile obuze pentru tancuri au sosit fără explozibil în ele

O nouă înregistrare care circulă pe internet pare să arate un soldat rus vociferând despre obuze de tanc „nou-nouțe” care au sosit fără explozibil în ele, a relatat în premieră Newsweek, citat de Adevărul.

Înregistrarea video îl arată pe un comandant de tanc neidentificat care demontează un obuz și devine din ce în ce mai frustrat din cauza cartușelor nou livrate, potrivit site-ului de știri independent Dagens. Camera de filmat arată procesul de demontare, urmat de o vedere a interiorului obuzului golit.

„Omule, este gol”, a spus el la un moment dat. „Nu există TNT”. Pe tot parcursul videoclipului, comandantul poate fi auzit înjurând în mod repetat în limba rusă și vociferând despre șansele țării sale în război.

Potrivit traducerii Newsweek, el a spus: „Nu, nu, nu: Cu aceste obuze nu vom câștiga acest război, ne vor trimite în morminte“. În înregistrare, comandantul poate fi auzit, de asemenea, spunând că tocmai sosiseră „zeci” de astfel de obuze, potrivit Newsweek.

Nu este clar ce tip de obuz este sau unde a fost livrat. Înregistrarea video nu a fost verificată în mod independent. Ministerul Apărării al Federației Ruse nu a răspuns imediat solicitării Insider de a face comentarii.

Videoclipul pare să fi fost partajat inițial pe un cont TikTok aparținând utilizatorului @xmen2701, deși postarea inițială a fost între timp eliminată. Alia Shoaib de la Insider a relatat anterior despre cum Rusia suferă probabil de penurie de muniție în timp ce Ucraina își continuă contraofensiva.

Între timp, SUA au anunțat oficial la începutul acestei luni că trimit Ucrainei muniție cu uraniu sărăcit pentru tancuri Abrams fabricate în SUA. Aceste obuze oferă Ucrainei capacitatea de a străpunge blindajul blindatelor rusești și, de asemenea, de a se aprinde în interior.

La momentul respectiv, Rusia a numit această mișcare un „indicator de inumanitate”, dar un oficial american a declarat că Rusia ar putea să-și retragă tancurile din Ucraina dacă are o problemă cu aceasta, a relatat Sinéad Baker de la Insider.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *