Social

VIDEO. Un tânăr a fost bătut cu bestialitate, în Chișinău: Principalul suspect a fost identificat

Un tânăr a fost snopit în bătaie de alți indivizi în spatele unui local de pe bulevardul Moscova din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în preajmă. Astfel, din imagini se poate observa cum un individ se apropie de victimă și îl snopește în bătăi, după care, și alți tineri intervin în încăierare. Colegii victimei, angajați ai cafenelei ar fi vrut să îi sară în ajutor, însă agresorii țineau ușa, ca aceștia să nu ajungă afară.

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT PUTERNIC EMOȚIONAL!

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost alertați chiar de către victimă, în noaptea de 18 iulie. Tânărul în vârstă de 24 de ani a declarat că îl cunoaște pe agresor.

Astfel, după un șir de cercetări, principalul suspect a fost identificat, acesta fiind un tânăr în vârstă de 23 de ani. Deși poliția nu oferă detalii privind motivele conflictului, în presă au apărut informații precum că totul s-ar fi petrecut din cauza unei fete.

Agentul constatator acumulează și stabilește toate circumstanțele, iar în funcție de rezultatele expertizei medico-legale se va decide sub incidența cărui articol din lege va fi cercetat cazul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *