Actualitate

VIDEO/ Un tânăr a fost bătut și jefuit pe o stradă din Chișinău: Victima a rămas fără acte și bani

Cazul a avut loc la data de 17 ianuarie. Tânărul a apelat Serviciul de Urgență 112, solicitând intervenția poliției la fața locului, comunicând că a fost agresat și jefuit în timp ce se afla pe strada Matei Basarab din sectorul Râșcani, transmite echipa.md.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că tânărul de 19 se plimba împreună cu prietena sa, când la un moment dat a fost atacat și bătut în cap de către un individ, iar apoi deposedat de geanta cu acte și bani. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la suma de 2.200 de lei.

Astfel, ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 47 de ani, locuitor a capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Suspectul nu este la prima abatere anterior judecat pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor” și ,,Huliganism”. Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, faptă pentru care riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *