Social

VIDEO. Urmărire ca în filme! O șoferiță beată a amenințat și înjurat un polițist, apoi i-a accidentat mașina de serviciu

În timpul misiunii de serviciu a polițiștilor din Ungheni, au fost sesizați despre un conflict în stradă în localitatea Sculeni. La fața locului era prezentă și o femeie în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate, cu semne vizibile de ebrietate, care manifesta un comportament agresiv.

Astfel, în timpul documentării cazului, aceasta a încercat să se eschiveze de la fața locului, urcând la volanul unui automobil de marca Audi. La somațiile repetate ale polițiștilor a refuzat să se supună, scrie Echipa.md.

Imediat au fost întreprinse acțiuni de stopare a mașinii, timp în care femeia a amenințat polițistul, l-a numit cu cuvinte necenzurate, după care, ignorând toate somaţiile omului legii, a urcat din nou în automobil şi a început deplasarea cu spatele accidentând automobilul de serviciu al poliției.

Fiind scoasă din mașină, femeia a continuat să fie agresivă, fiindu-i aplicate ulterior mijloacele speciale din dotare (gazul lacrimogen și cătușele).

Aceasta a refuzat testarea alcoolscopică şi examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate.

Acum este documentată pentru ultragiere, nesubordonarea la cerințele angajatului poliției aflat în exercițiul funcției, huliganism și accident rutier. A fost pornit și un proces penal pentru refuzul testării alcoolscopice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *