Social

VIDEO. Urmărire ca în filme. Somat de polițiști să oprească, un șofer beat a fost tras pe dreapta cu focuri de armă

Un șofer, care se deplasa neuniform pe șoseaua Ialoveni-Costești, a ignorat semnul de a se opri, lovind o mașină a poliției. În consecință, oamenii legii au fost nevoiți să tragă din armă în cauciucuri pentru a opri automobilul, scrie Deschide.md.

Totul a avut loc noaptea trecută în timp ce ofițerii de patrulare supravegheau traficului rutier pe traseul Ialoveni – Costești. Aceștia au somat conducătorul unui automobil de marcă Nissan care se deplasa neuniform să stopeze, însă șoferul nu s-a conformat, încercând să fugă de oamenii legii.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost blocat. Șoferul însă a continuat să fugă, accidentând un automobil al poliției. Conducătorul auto a fost oprit cu focuri de armă.

„Oamenii legii au fost nevoiți să aplice arma de foc din dotare, fiind efectuate mai multe împușcături verticale de avertizare, ulterior în cauciucurile automobilului somat, în cele din urmă fiind posibilă stoparea unității de transport. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat se 33 de ani din Mileștii Mici, raionul Ialoveni, care fiind testat cu aparatul „Drager” s-a constatat o concentrație de alcool de 1,59 mg/l în aerul expirat”, menționează Poliția.

În automobil se aflau și 3 pasageri.

Șoferul a fost reținut. Poliția a inițiat o cauză penală în baza art. 264/1 alin. (1) și 349 alin.(1) Cod Penal. 

Șoferul fiind reținut pe un termen de 72 ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *