CSI / Rusia

VIDEO. Viața de lux a lui Putin cu amanta, expusă de un jurnalist rus fugar. ”Ajunge adesea acolo cu trenul blindat”

Un jurnalist rus care a fugit din țară a împărtășit fotografii cu palatul și viața de lux secretă a președintelui Rusiei, Vladimir Putin care locuiește împreună cu amanta și copiii pe care îi are cu aceasta.

Roman Badanin, un jurnalist rus independent care a fugit din Rusia după ce a primit amenințări cu moartea și risca închisoarea, a acordat un interviu pentru CNN în care a discutat despre investigația sa despre stilul de viață secret și luxos al președintelui rus Vladimir Putin și detalii despre amanta sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva.

Badanin a oferit CNN aceste informații noi și exclusive despre viața extravagantă a lui Putin și detalii despre femeia despre care se crede că este amanta și mama copiilor săi, gimnasta medaliată cu aur olimpic Alina Kabaeva.

Potrivit informațiilor dezvăluite în acest interviu, Putin locuiește într-un palat fastuos, cunoscut sun numele „Palatul lui Putin”, un complex impozant situat pe coasta Mării Negre, lângă Gelendzhik, în regiunea Krasnodar din sudul Rusiei. Ajunge adesea acolo cu trenul blindat – modul lui preferat de călătorie, scrie Jerusalem Post.

Ce știm despre Palatul lui Putin

Informații despre Palatul lui Putin circulă de ani de zile. Existența sa a fost dezvăluită pentru prima dată în 2010 de către Serghei Kolesnikov.

În 2021, organizația nonprofit FBK a liderului opoziției ruse, Aleksei Navalnîi, a publicat un documentar despre aceasta, numit Palatul lui Putin. Este istoria celei mai mari mite din lume, deși Kremlinul a negat că Putin l-ar deține. O serie de oligarhi ruși și-au revendicat proprietatea, cum ar fi Alekander Pomerenko, Aleksei Vasiliuk și Arkadi Rotenberg.

Cu toate acestea, informații despre ceea ce s-a întâmplat de fapt în interior, sau cum arăta interiorul, au fost greu de obținut, cu excepția imaginilor scurse de FBK. Dar pe CNN, Badanin a arătat fotografii din interior – deși CNN nu a verificat independent informațiile și nu poate confirma autenticitatea acestor fotografii.

Fotografiile din interiorul conacului arată că interiorul este decorat cu aur, din biroul lui Putin până în dormitorul său.

Jurnalistul rus în exil a arătat CNN o serie de fotografii despre care a afirmat că au fost făcute în conac. În acestea, se pot vedea, printre altele, o oglindă cu rama aurie, candelabre de aur și o sufragerie cu o masă de sticlă și scaune aurii.

În sala de mese menționată mai sus se află un candelabru în formă de minge cu frunze aurii. Un alt candelabru este acoperit în aur și rubine.

Viața secretă a lui Putin cu amanta lui

Aceste imagini au fost distribuite pentru prima dată de instituția media rusă independentă Prokt într-un raport intitulat „Măști de fier”. Același raport mai susținea că Putin locuiește cu amanta sa, Kabaeva.

”Putin este absolut nebun să memnțină secretă viața lui personală, despre rudele lui și în special despre Kabaeva. Probabil, aș spune că Alina Kabaeva este cel mai mare tabu din Rusia”, a spus Badanin pentru CNN, adăugând că membrii cercului interior al lui Putin știe că președintele rus și Kabaeva sunt împreună, dar niciunul dintre ei nu i-a văzut vreodată împreună.

Anterior, Prokt a informat că Putin a construit o reședință separată pentru Kavaeva și copiii lor lângă un doc pentru bărci și o cale ferată secretă către conac. Construcția reședinței Alinei Kabaeva a început în 2020 și conform raportului, locuințele sunt situate în apropierea locului în care a fost construit și un imens complex balnear, care conține un solar, camere de crioterapie, o piscină, saună și cabinete pentru tratamente cosmetice și de stomatologie. Raportul a mai constatat că Alina Kabaeva deține cel mai mare penthouse din Rusia și aproximativ 120 de milioane de dolari în imobiliare.

De asemenea, Badanin a mai subliniat că această relație romantică și chiar copii său sunt un fel de garanție că Putin nu va declanșa un război nuclear – pentru că își iubește prea mult viața de lux.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *