ROMÂNIAUcraina

VIDEO. Volodimir Zelenski, vizită istorică în România. Președintele Ucrainei a fost primit, la Cotroceni, de Klaus Iohannis

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost primit marți, 10 octombrie, la Palatul Cotroceni, de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Aceasta este prima vizită făcută de liderul de la Kiev în țara vecină de la începutul războiului declanșat de Rusia, transmite Ziare.com.

Volodimir Zelenski a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cu onoruri militare, în jurul orei 13:00.

Ulterior, cei doi șefi de stat vor susține o conferință comună de presă după ce vor avea convorbiri tête-à-tête.

Menționăm că discursul pe care urma să îl susțină în Parlament a fost anulat, în urma unor amenințări lansate de senatoarea Diana Șoșoacă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Dezamagitor ! Acelasi discurs searbad al lui Johannis. Rezultatul este si va fi acesta: romanilor le este si le va fi lehamete tot mai tare de Romania. Romanii parasesc tara in numar tot mai mare si vin tot felul de indieni. LA felul cum se comporta diplomatia romana (actualmente Johannis), daca se pune problema unui razboi imediat, prea putin vor dori sa se intoarca in tara sa se inroleze iar cei din tara nu au chef pt a-si da viata pt ce ofera Johannis. Discursul lui Johannis is diplomatia romana nu au darul de a face romanul fericit ca este roman si nu starneste dorinta nationala. Foarte slab Johannis ca si prestatie. Pe fatza delegatiolor ucraineeni se citea doar tristete. Nici unul nu era vesel. Aratau foarte foarte obositi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *