MoldovaPolitică

VIDEO/ Voronin cântă melodia din filmul sovietic „Офицеры” în ședința Parlamentului: „Nouă ne este rușine de ce se întâmplă aici”

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a început să cânte la ședința Parlamentului melodia „Офицеры”, fiind nemulțumit de proiectul de lege care prevede interzicerea simbolurilor rusești „V”, „Z” și panglica „Sfântul Gheorghe” pe teritoriul Republicii Moldova. „Нету в Малдове семьи такой, где бы не был бы свой герой”, a cântat Voronin.

„Нету в Малдове семьи такой, Где б не был свой герой… Iată dacă ne uităm în sală, bunelul lui Lilian Carp a primit unicul ordin pentru soldați, doamna prim-ministru, bunelul ei tot cu medalie a fost decorat. Tatăl meu nu am avut norocul să-l cunosc nici pe fotografie pentru că a căzut apărând Kievul. Noi acuma ridicăm mâna asupra celui mai sfânt simbol, lenta Victoriei. Mi-e îmi este rușine și nu știu cum să mă comport. Îmi este rușine de acest raport și de tot ce se întâmplă”, a menționat Voronin.

PCRM a blocat tribuna, fiind nemulțumiți de legea cu interzicerea panglicei Sf. Gheorghe. Proiectul a fost votat în lectura finală de către 53 de deputați PAS.

Sursa: Unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. La puscarie cu acest impostor fascist care demult trebuia sa infunde puscaria pentru crime ! manifestarile fasciste sunt penale. Trebuia arestat pe loc in parlament pentru atare chestii ! In parlamentul pruto-nistrean nu ii loc de pravoslavire a criminalilor sovietici si niciunde in RM mai ales daca se vrea la Europa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *