Actualitate

(VIDEO)Asistente medicale, ÎN STARE DE EBRIETATE la un spital de copii din Capitală

Femeile au fost depistate de o mamă, care ar fi venit cu copilul la spital și a observat starea suspectă a asistentelor medicale, acestea scăpau seringele pe jos și aveau un comportament dubios.

Potrivit unor surse, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, femeia care le-a văzut pe cele două asistente medicale băute a chemat poliția la spital. La fața locului oamenii legii au identificat două asistente medicale, în vârstă de 47 și 60, care aveau semene vizibile de ebrietate.

Solicitat telefonic, Ion Carasic, medicul care o înlocuiește pe Janeta Buliga, vice-directorul instituției medicale în care s-a întâmplat incidentul, a declarat pentru Today.MD că abia astăzi a aflat despre acest caz și că urmează să fie investigat.

"Asistentele medicale vor fi audiate și vom cere să-și argumenteze comportamentul. Cel mai probabil vor fi pedepsite conform legii, după ce vor fi prezentate rezultatele unei comisii speciale în acest caz. Aseară la fața locului a fost chemată conducerea Institutul Mamei şi Copilului", a menționat Carasic.

Sursele au menționat că, inițial femeile au refuzat să dea explicații, iar la fața locului a fost chemată conducerea Institutul Mamei şi Copilului, instituție care se face direct responsabilă de spitalul Emilian Coţaga, dar și un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare, cu un aparat alcooltest.

Aceștia au stabilit că una dintre asistente avea 0,57 mg/l alcool în aerul expirat, iar alta 0,35 alcool în aerul expirat.

Femeile, ulterior, au recunoscut polițiștilor că au servit câte un păhărel de tărie, pentru că ar fi sărbătorit "Sfânții Petru și Pavel". 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *