CSI / RusiaInternaționalRăzboiUcraina

Viktor Orbán intră vijelios: Războiul din Ucraina nu are o soluţie pe câmpul de luptă

Războiul din Ucraina nu are o soluție pe câmpul de luptă, conflictul poate fi soluţionat numai prin diplomaţie şi negocieri, iar primul pas este o încetare imediată a focului, a declarat, vineri, premierul ungar Viktor Orbán, postului public Radio Kossuth. 

Viktor Orbán a subliniat că Ungaria trebuie să solicite acest lucru. Este nevoie de rezistenţă, ”dacă ne aruncă pe geam, intrăm pe uşă, dacă ne împing afară pe uşă, atunci intrăm pe geam”, a afirmat premierul Ungariei, scrie Rador.

De asemenea, Orbán a mai adăugat că ucrainenii sunt epuizaţi, iar Ucraina şi armata ucraineană sunt menţinute în viaţă numai de banii veniţi din Occident. Există două întrebări: în primul rând, care va fi decizia preşedintelui SUA, cât timp va cheltui miliarde de dolari aici, în Europa de Est, iar în al doilra rând cât va suporta Europa – a precizat Viktor Orbán.

Premierul Ungariei a mai spus că Uniunea Europeană ”poate să producă bani numai prin contribuţia comună a statelor membre”. Întrebarea este ”cât vom rezista, în timp ce economia europeană are probleme. Sfârşitul războiului nu se vede, am dat 70 de miliarde de euro şi nu ştim unde s-au dus aceşti bani”, a spus Orban, aliatul lui Putin.

Viktor Orbán a adăugat: în această situaţie, la mijlocul execuţiei bugetare de şapte ani, Comisia Europeană solicitită statelor membre ale UE să mai dea în total 100 de miliarde de euro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Un maimutoi rusofil putinist,care se crede buricul pamantului.
    Se baga singur in seama pentru ca nu il ia nimeni in serios. in afara de amicul lui ,putin.

  2. Am mai spus-o, Victor Oarban nu este un idiot, cum il cred multi. Orban are un plan si ma mir cum nu il vedeti. Orban vrea ca Ungaria si Rusia sa prinda Romania ca intr-un cleste. Ia ganditi-va, daca Rusia ar fi ajuns la granita Romaniei si Ungaria la cealalta granita, ce ar fi facut ungurii in Transilvania ? Noroc ca ucraineenii nu i-au lasat pe rusi sa ajunga pana pe Prut, caci atunci si-ar fi facut adevaratul joc Victor Orban. Si nu ar fi cerut doar autonomie, cum a indraznit acum, ci ar fi vrut independenta si cu arma in mana !

  3. Viktorash latra si el pentru publicul de acasa.
    Are obiceiu sa umble cu gura plina de vorbe pe la diverse compozioane prin Ardeal,pana il vor oprii niste ardeleni cu gand de hartza.
    Nici nu stie ce-l asteapta.
    Mai vorbim la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *