Politică

Viorel Chetraru a anunțat: „Sunt pregătit să fac față atacurilor împotriva mea”

De asemenea, șeful CNA a menționat că miniștri, deputați și chiar prim-ministrul Vlad Filat vor fi audiați în cadrul dosarelor inițiate împotriva ministrului Finanțelor și Sănătății, precum și împotriva șefului Serviciului Fiscal Principal de Stat (SFPS).

„Presiunile asupra instituţiei noastre au început odată cu iniţierea dosarului împotriva şefului de la SFPS. Se încearcă astfel să se împiedice unele audieri. Însă spun că vor fi audiaţi deputaţi, membri ai guvernului, premierul, dar şi alte persoane. Toţi cei audiaţi vor avea posibilitatea să se apere, să-şi explice faptele. Anchetele se realizează în strictă conformitate cu legea”, a menționat Chetraru.

Totodată, Viorel Chetraru a spus că este pregătit să facă față atacurilor împotriva sa. „Mi-am asumat anumite riscuri. Cer public să fim lăsați să ne facem datoria”, a spus șeful CNA.

De cealaltă parte, Nicolae Vicol, șeful SFPS, va rămâne în arest pentru următoarele 20 de zile, după ce Judecătoria Buiucani a emis mandat de arest preventiv pe numele său.

Precizăm că vineri, 15 februarie, ofiţerii Anticorupţie au efectuat mai multe percheziţii la guvern şi FISC, iar ulterior Nicolae Vicol a fost reţinut pentru 72 de ore.

Timpul.md (V.P.) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *