Ultima oră

Viorel Cibotaru: noul președinte PLDM

După cum informează TRIBUNA, pentru candidatura acestuia au votat majoritatea celor prezenţi la eveniment. La preşedinţia partidului au mai candidat Valeriu Streleţ, Liliana Palihovici, Tudor Deliu şi Vadim Pistrinciuc, dar s-au retras pe ultima sută de metri în favoarea lui Viorel Cibotaru.

„Sînt foarte onorat de încrederea cu care am fost onorat. Cred că criza în PLDM s-a terminat. Va fi un partid combativ, care elaborează politici publice şi ştie a le implementa. Sînt mulţumit de cum s-a desfăşurat Congresul. A fost un proces foarte deschis”, a declarat noul şef al PLDM.

De asemenea, Cibotaru a spus că vor fi priorităţile sale în această funcţie.

„Sînt trei momente importante: continuare reformei partidului, consolidarea partidului şi partidul trebuie să fie activ în plan politic. Priorităţile cetăţeanului rămîn sarcina de bază a PLDM. Noi optăm pentru un candidat unic la alegerile prezidenţiale. Ne vom implica în acest proces cu mandat deplin. PLDM rămîne în continuare în opoziţie”, a adăugat preşedintele liberal-democraţilor.

Totodată, el a anunţat că Vlad Filat rămîne în continuare în cadrul formaţiunii.

„Domnul Filat a făcut ieri o adresare formală către Congres. El doar a depus mandatul de preşedinte al PLDM”, a conchis Viorel Cibotaru.
 
Tribuna.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *