Actualitate

Vlad Bilețchi a găsit dispozitive de interceptare în mașină sa: „Serviciile sunt deranjate de faptul că am devenit tot mai vocal”

Liderul unionist, Vlad Bilețchi, acuză serviciile străine, dar și naționale de abuz, interceptare ilegală și filaj. Asta după ce a depistat în automobilul său două dispozitive de urmărire și interceptare, care are posibilitatea de a transmite locația unde se află mașina, dar și poate înregistra convorbirile.

Într-un live pe rețelele sociale, Bilețchi a declarat că, cel mai probabil, dispozitivele au fost instalate ca urmare a faptului că, în ultima perioadă, a devenit tot mai vocal în privința demascării intereselor clanurilor oligarhice Filat, Platon, Morari, Dodon și a altor agenți ai Federației Ruse.

„Probabil cei care au dat comandă să fiu urmărit și interceptat vor să mă reducă la tăcere, pentru că adevărul îi deranjează. Ei bine, nu le-a reușit. Voi continua să demasc ilegalitățile și complicitățile acestor scursuri, care tot ce au făcut în acești ani a fost să fure Republica Moldova. Planul lor a fost dejucat, iar metodele lor „kgb”-iste nu vor funcționa. Oamenii merită să cunoască adevărul, pentru că au obosit să asiste la această luptă murdară a clanurilor care se perindă la putere”, a declarat liderul unionist, Vlad Bilețchi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *