Actualitate

Vlad Bilețchi: Cine fură – se adună, sau cum au făcut alianță Socialiștii și Democrații!

Motivele din care știam deja asta:

1. Guvernul Chicu, condus de Dodon, este pus în funcție de voturile PD și PSRM încă din 14 noiembrie 2019. De atunci, aceștia au o coaliție de guvernare, doar că PD nu conduce direct niciun minister.

2. Au avut loc mai multe întâlniri secrete între PD și PSRM, una a fost surprinsă de presă și participanții negau acest fapt, iar ulterior au recunoscut.

3. Grupul Candu a părăsit PDM și a făcut declarații referitoare la alianța PD-PSRM.

Motivele din care știm că sunt niște lichele mincinoase și spurcate:

1. Din 2016, Dodon și socialiștii se jură că nu vor face alianță cu Democrații și că sunt dușmani de moarte și luptă unii cu alții. Totuși, în timpul 2016-2019 –
PSRM și PD au votat împreună 484 din 1100 legi adoptate de Parlament, inclusiv sistemul de vot MIXT.

2. Din iunie 2019, Dodon și socialiștii se jurau "așa cum a fost nu va mai fi", că nu mai fac niciodată alianță cu Democrații și la întrebarea de ce? – au oferit istoricul și tâmpitul răspuns "de-atâta". Totuși, vedem că alianța este făcută și toate promisiunile lor sunt foaie verde lobodă de prostit și furat lumea.

3. În ultima perioadă, domnii socialiști, dar în special democrați: Filip, Diacov și alții se jurau prin emisiuni că toate bănuielile de alianță PD-PSRM sunt speculații și nu sunt adevărate. Ei bine, domnilor mârlani mincinoși care țineți în prostie și minciună o Republică, acum ce ne mai ziceți? O nouă minciună?

Culmea ipocriziei și a vânzării este faptul că Filip și tot PD-ul striga în iunie 2019 în PMAN că Dodon e trădător de neam și își vinde țara în brațele lui Putin și a Rusiei, iar astăzi își strâng mâna și se pupă pentru bani și interese. Hoții și mafioții repede se ceartă și repede se împacă, pentru că banii și interesele rezolvă orice probleme de principii și valori.

În aceste circumstanțe, toți oamenii teferi ai acestui neam, pământ, stat – au datoria morală să-i taxeze pentru aceste minciuni, trădări și vânzări de interes național.

Cea mai bună modalitate, până la alegerile anticipate – este protestul!

Sâmbătă, ora 12:00, în fața Președinției lui Dodon!

Vlad Bilețchi

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *