Război

Vladimir Putin ar fi vizitat orașul Hersonul aflat sub ocupație rusească

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat sediul grupului de trupe Dnepr în direcția Herson, a informat serviciul de presă al Kremlinului.

“Vladimir Putin, aflat la sediul grupului de trupe Dnepr din regiunea Herson, a auzit rapoarte de la comandantul Forțelor Aeriene, generalul-colonel Mihail Teplinsky, comandantul grupului de trupe Dnepr, generalul-colonel Oleg Makarevich și alți lideri militari”, a precizat serviciul de presă, potrivit Interfax.

În deschiderea întâlnirii de la sediul grupului de trupe Dnipro, șeful statului a spus: “Nu vreau să vă distrag atenția de la îndatoririle dumneavoastră directe legate de comanda și controlul trupelor, așa că lucrăm aici într-un mod businesslike, pe scurt, dar în mod specific”. “Este important pentru mine să vă aud părerea despre cum evoluează situația, să vă ascult, să fac schimb de informații”, a adăugat el. “Aș dori să vă rog să începeți raportul cu situația din direcția Hersonului, apoi în direcția Zaporozhye, iar după aceea îl rog pe Mihail Iurievici (Teplinsky) să-și exprime gândurile”, s-a adresat Putin participanților la întâlnire.

“Știu că, din partea șefului Statului Major General și a ministrului Apărării, a fost în prima linie de mult timp, a făcut un raport foarte detaliat. Ministerul Apărării și Statul Major General au apreciat-o foarte mult”, a declarat președintele rus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *