CSI / Rusia

Vladimir Putin nu va participa la summitul din Bali. Se teme că va fi asasinat de serviciile secrete ale SUA

Președintele Rusiei, Vladimir Putin nu va participa la summitul din Bali al Grupului celor 20, iar delegația rusă va fi condusă de ministrul de Externe, Serghei Lavrov. Despre aceasta a declarat joi, 10 noiembrie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, transmite TASS.

S-a decis că Rusia va fi reprezentată de Serghei Lavrov la summitul G20, a declarat oficialul de la Kremlin.

Anterior, joi, Reuters, citând o sursă din cadrul Guvernului indonezian, a relatat că, potrivit Jakarta, Putin ar putea participa la una dintre sesiunile summitului în format online.

Vladimir Putin va lipsi de la summitul G20 pentru că se teme că va fi asasinat, potrivit unui comentator pro-Putin, transmite Ziarul Național.

Serghei Markov a declarat că Putin refuză să participe la summitul G20 de săptămâna viitoare de la Bali din cauza temerilor că va fi ucis de „oponenții” săi.

La câteva ore după ce trupele ruse au fost forțate să se retragă umilitor în Herson, Markov a scris: „Există o mare posibilitate de tentativă de asasinare a lui Putin din partea serviciilor speciale ale SUA, Marii Britanii și Ucrainei. Există posibilitatea generării unei situații umilitoare. De exemplu, un activist social cu dizabilități îl doboară pe Putin – ca și cum ar fi accidental – și toată presa mondială difuzează o fotografie cu o legendă „Președintele Rusiei este la pământ în patru labe”. Sunt convins că acest tip de situație este plănuit de niște occidentali complet nebuni. După înfrângerea de la Herson, statutul Rusiei de mare putere este pus sub semnul întrebării. Ei vor pune presiune și vor cere o capitulare blândă”.

Summitul G20 va avea loc în perioada 15-16 noiembrie curent.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *