Actualitate

Vladimir Voronin susține că prima ședință a CSS nu este legală

„Dacă decretul de modificare a componenței CSS nu a fost publicat în Monitorul Oficial desigur că ședința nu este legală. Pe cine o numit el acolo idee nu am, nici nu am citit, dar dacă nu a ieșit acest decret în Monitorul Oficial nu intră în vigoare categoric, măcar să scrie și zece decrete Dodon. El singur scrie decrete le încalcă, le rupe și apoi iar scrie altele, pe urmă se duce peste hotare și apoi vin turcii și repară Președenția, iar noi le-om construi moschee”, a spus Voronin.

Totodată, președintele PCRM, face haz de necaz pe decretul de modificare a componenței CSS a șefului statului, Igor Dodon.

„El a uitat în această componență să o mai includă pe soția sa, pe cine acolo încă pe Ion Ceban și pe maica lui. Mai multe probleme are acolo cu Consiliul Suprem de Securitate.

Dacă acest Consiliu se va ocupa de organizat cumătrii, zile onomastice și așa mai departe, aopi asta e una, dar dacă acest Consiliu discută probleme de nivel statal și foarte importante pentru toți cetățenii țării noastre, asta e cu totul altceva.

Acest Consiliu nu va funcționa normal, dacă toate aceste trei puteri în stat o să fie în conflict și o să aibă neînțelegeri. Pe deoparte ăștia îl presează pe Dodon, se vede că el nu vrea să facă ceea ce a promis înainte de campania electorală, când pentru el în special s-a modificat constituția, când s-a întors de la susținerea lui pentru Maia Sandu, și multe alte chestiuni”, a mai adăugat Voronin.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *