CSI / RusiaInternaționalRăzboiUcraina

„Voi merge acolo imediat”. Propagandistul preferat al lui Putin ar vrea să lupte în Israel. Ce motiv îl împiedică?

Cel mai important propagandist al Kremlinului, Vladimir Soloviov, a declarat în anul 2004 că va merge imediat în Israel dacă acolo va izbucni un război. Dar zilele trecute, acesta a spus că războiul din Ucraina îl împiedică să facă acest lucru.

În plus, el a menționat și faptul că la vârsta sa înaintată nu mai este acceptat în IDF (Forțele Armate ale Israelului).

Într-un interviu pentru ziarul „Moscova-Hillel” dat în 2004, el a declarat: „Dacă începe un război în Israel, mă voi duce imediat acolo și am mers acolo regulat când era foarte rău”.

În același timp, a promis că va lupta de partea Federației Ruse, „dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva aici”.

„Sunt cetățean rus, rus, dar evreu”, a declarat el.

În emisiunea sa, Soloviov a comentat propriile declarații, spunând că, dacă Rusia nu ar fi participat la așa-numita „operațiune specială”, ar fi plecat în Israel, deoarece evreii din întreaga lume merg să-și apere poporul după o tragedie groaznică.

De asemenea, Soloviov a mai adăugat că diplomatul israelian și fost ambasador al Federației Ruse în Israel, Arkady Milman, i-a spus într-o conversație: „Volodia, nu te supăra, dar ești bătrân. La această vârstă <…> armata israeliană cu siguranță nu are nevoie de tine”.

Anterior, Soloviov a desemnat noi ținte pentru un atac nuclear. Potrivit propagandistului, satul Robotinîe din regiunea Zaporojie este o țintă ideală pentru trupele ruse. El a amenințat cu arme nucleare și zona de graniță cu Polonia și mai multe capitale vest-europene.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *