Ultima oră

Voluntarul zilei: Ana-Maria Brânză

Nicolae Dabija, Ion Druță, Dumitru Matcovschi și Grigore Vieru sunt personalitățile care i-au ghidat pașii în viață fetei din Văratic, care a asimilat valorile și principiile din lucrările de căpătâi semnate de aceștia. Totodată, Ana-Maria a fost încurajată cu povețe și gânduri bune dintotdeauna de părinții ei, care i-au insuflat și idealurile traiectoriei sale.

,,Fiind o fire curioasă, dar şi foarte ambiţioasă, m-am regăsit în compania de informare pentru recesământ şi am hotărât să mă încadrez activ fiindcă mă consider un mare patriot şi mă afectează faptul că nu toţi cetăţenii Republicii Moldova cunosc denumirea limbii pe care o vorbesc şi naţionalitatea lor”, a motivat tânăra implicarea sa în campania ,,Vorbim românește, suntem români”.

Ana-Maria a înțeles că numai prin muncă și prin efort zilnic poate reuși în tot ce și-a propus, astfel că după implicarea în campania pentru recensământ se așteaptă la rezultate frumoase, care să reflecte adevărul istoric: majoritatea cetățenilor Republicii Moldova sunt români și limba vorbită de ei este limba română.

,,Cât de greu nu ar fi, să te ridici pentru a-ţi continua drumul şi a-ţi atinge scopul”, punctează Ana-Maria, pe care astăzi o desemnăm ,,voluntarul zilei”.

Mâine poate veni rândul tău.

Sursa: tinerii.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *