Ultima oră

Voluntarul zilei – Ion Dranicer

Ion are 19 ani. Își face studiile la Școala Profesională nr. 1 din orașul Cupcini, raionul Edineț.

Este unul dintre cei mai activi și implicați voluntari al Tinerilor Moldovei. Așa cum o recunoaște chiar el, majoritatea timpului liber îl petrece convingându-și prietenii că doar Unirea este drumul pe care ar trebui să îl urmăm. Fie că o face interacționând cu oamenii pe stradă, la școală sau pe rețelele de socializare, acolo unde, în mod special, se produce un proces acut de zombificare dacă e să ne uităm la ceea ce se întâmplă pe Odnoklassniki.

Pe lângă a fi un unionist dedicat trup și suflet cauzei, lui Ion este pasionat de fotografie. Fie că e vorba de admirat lucrările altora în cadrul unor expoziții sau disponibile online, fie însuși procesul de fotografiere care i se pare o micuță magie a timpurilor noastre. Ceea ce e cu adevărat interesant și îi crește ratingul în fața domnișoarelor este că lui Ion îi place să gătească. Mai mult decât atât, nu doar îi place, ci chiar se pricepe la asta. 🙂 Interesul pentru fotografie și gătit este completat într-un mod fericit de cel pentru politică. Lui Ion îi place să fie informat cu privire la tot ceea ce se petrece în domeniul politic pe plan local și internațional. Informația=putere, iar pentru a ne susține ideile, trebuie să fim în permanență la curent cu tot ceea ce se petrece la nivel politic pentru că evenimentele respective sunt decisive pentru viața noastră de zi cu zi.

Spre deosebire de alții care își aleg drept modele de urmat în viață personalități din diferite zone de activitate, pentru Ion modelele ideale de urmat în viață sunt părinții și profesoara de istorie, Iulia Marcu. Altfel spus, un copil și un elev care a avut noroc în viață de părinți și de profesori.

Voluntarul zilei de astăzi se implică activ în campania de informare cu privire la Recensământ, deoarece visul lui cel mai mare este de a avea o Țară reîntregită. Și optimistul din el îi spune că rezultatele vor fi pozitive, Unirea nu-i departe…

tinerii.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *