Politică

Voronin dezamăgit de cum este condusă R. Moldova: ”Mă mănâncă pumnii și nu pot să fac ceva”

” Și în 2001, 2003, 2005 și 2009 când a fost arsă Președinția am fost șantajați. Noi am cedat. Am fost practic luați prizonieri. Uite acum mă mănâncă pumnii că nu pot să fac ceva. Nu e vorba de lupte, bătaie, ci cu Constituția în pumni să luptăm”, a spus Voronin.

Fostul președinte al R. Moldova, rugat să comenteze sondajul BOP a menționat că datele sunt minciuni, iar partidele care au dat bani au obținut procentaje maxime. ”Fiecare își face bucățica de pâine. Când văd că SOROS a sponsorizat sondajul, pun cruce. Sondajul a fost făcut din fotoliu. Nu citesc procentele acordate PCRM. Am discutat cu firme care fac astfel de sondaje și ne-au spus că dacă plătim, PCRM va fi plasat mai bine în sondaje”, a spus Voronin.

Liderul comuniștilor susține modalitatea de alegere a președintelui țării, care este investit de Parlament și nu prin vot direct de cetățeni.

11% la sută dintre respondenții sondajului Barometrul Opiniei Publice, ediția de toamnă 2015, au încredere în Renato Usatîi. Pe locul doi este Igor Dodon, cu 6 %. Iar 5 la sută dintre intervievați au menționat că au încredere în Maia Sandu.

Respondenții au încredere egală, 4 la sută, în Vladimir Voronin, Iurie Leancă, Andrei Năstase și Marian Lupu. Următorul în clasament se află Dorin Chirtoacă, cu 2 %. La coada clasamentului se află Mihai Ghimpu, Vlad Filat și Oazu Nantoi, cu 1 la sută.

Cetățenii R. Moldova evită să meargă la teatru, cinema, muzeu sau la vreun concert.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *