Politică

Voronin, întrebat cum e posibil de dat PAS-ul jos: Repetăm un 7 aprilie?

Opoziția din ce în ce mai des iese în spațiul public cu declarații critice față de actuala guvernare.

De asemenea, în cadrul unei emisiuni de la N4, Vladimir Voronin, a fost întrebat cum e posibil de determinat PAS-ul să plece de la putere, luând în calcul faptul că ei au 63 de mandate și încă trei ani de activare înainte, transmite Știri.md.

„Trebuie de fugărit pe toți în frunte cum prim-ministrul. Ei să se ducă, sau oamenii să iasă. Mobilizăm lumea, căci la iarnă iar dacă vom îngheța cu copiii și bătrânii, așa va fi bine? Ei vor sta în fotolii și nu vor îngheța, să fim serioși.

Să ridicăm toată Moldova și ei vor pleca cu binișorul. Eu am vorbit despre 7 aprilie. Ei au venit, dar ei erau niște mucoși. Acum de ce să nu se repete un 7 aprilie? Asta nu e instigare, e răspuns la întrebare”, a declarat Voronin.

Vă amintim că ziua de 7 aprilie a anului 2009 va rămâne în istoria Republicii Moldova, ca viind o zi neagră. Atunci, rezultatele alegerilor parlamentare din 5 aprilie 2009 i-au determinat pe mii de tineri să iasă în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), în semn de protest împotriva regimului comunist, care obținuse o majoritate de 60 de mandate în acel scrutin. Inițial, protestul pașnic, s-a transformat într-o manifestație violentă cu dezordini în masă, iar mii de tineri au fost maltratați și judecați în comisariatele de poliție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. komuneacii si psrm-istii ar trebui sa taca in ufa, nu au nici un drept moral sa critice guvernarea. Ei nu au guvernat, doar au furat.
    N.B.
    E bine, cind opozitia e puternica, dar in cazul asta e clar ca vor sa traga iarasi in trcul “Azia-Jopia” lui Putler. Nu cazul sa le facem publicitate, dlor de la “Timpul”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *