Bună Dimineața

Voronin, paza și președintele nerecunoscut de el

Fostul președinte Vladimir Voronin va fi păzit și în continuare de bodyguarzi plătiți din banii statului, chiar dacă acesta afirmă că nu se teme de nimic.

Interesant este faptul că un șef de partid (pretinde că) nu știe absolut nimic de deciziile pe care le iau subalternii săi. Mă refer aici la cererea depusă de deputații din fracțiunea PCRM la președinție de a păstra paza pentru liderul lor și despre care Voronin susține că nu știa nimic. Oare?

Cât de ipocrit trebuie să fii să te adresezi cu o cerere la un președinte pe care tu nu îl recunoști? Fiindcă asta declarau anterior toți membrii partidului comunist. Oare nu ei trâmbițau și strigau că Timofti este un mim și va juca după cum îi va cânta X sau Y, iar acum au ajuns și ei la el.

Să fi fost în locul lor, intram în pământ de rușine pentru faptele comise. Unde mai pui că în cei opt ani de guvernare Voronin a agonisit destule resurse pentru a-și plăti din propriul buzunar agenții de pază.

Nu m-ar mira să văd mâine la știri că deputații comuniști au jucat teatru, iar scrisoarea adresată președintelui Nicolae Timofti, nu a fost decât un test pentru a vedea cum va reacționa acesta, astfel opoziția continuând să-și facă jocul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *