Actualitate

Voronin: PLDM va forma alianță cu PDM doar dacă Filat va fi eliberat

„Ei ar trebui să desființeze partidul și atât. Dacă să vorbim neoficial, eu cunosc că una din condițiile, pe care le-au înaintat PLDM celor din PD, pentru formarea unei coaliții de guvernare, ține de revizuirea dintr-un alt punct de vedere a viitorului lui Vlad Filat. Ei au început cu acest subiect. Și până aceste revendicări nu vor fi revăzute, ei nu vor merge la nici un fel de negocieri.

Dar eu cred că liberal-democrații nu vor avea încotro și vor vota, pentru că ei tot vor pierde „sursa de alimentare” și miniștrii lor vor ieși din Guvern, dar și alte lucruri se vor întâmpla. Pentru că ceea ce a construit Filat, fiind prim-ministru, nu se limitează doar la persoane, dar acolo sunt implicate un diverse structuri din țară. Cunoașteți procesul „Caravita”, ați auzit declarațiile lui Bumacov. Nu sunt niște simple declarații, ci un act de predare voluntară”, a menționat liderul comuniștilor, în cadrul unei conferințe de presă.

Menționăm, că în prezent liderul PLDM, Vlad Filat, este reținut de către oamenii legii, pe motiv de corupție și trafic de influență. Referitor la declarațiile lui Bumacov, acesta a recunoscut că a fost supus unor presiuni, ba chiar amenințat cu moartea când a încercat să prevină unele scheme de corupție depistate la Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură.
 
Sursa: Politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *