Timpul Local

Vox populi: Care trebuie să fie primele trei lucruri pe care urmează să le facă noul primar?

Dumitru Trofim, 24 de ani, student

Vreau ca ceea ce se promite, aceea să se facă din partea viitorului primar. Trebuie să se acorde mai multă atenţie la reparaţia drumurilor, la curăţenia publică şi la problema deşeurilor. 

Vadim Moiseev, 27 de ani, angajat în construcţii

Important este ca primarul să fie mai aproape de problemele noastre şi să-şi respecte promisiunile. Să construiască locuinţe pentru tineri, parcuri pentru copii, drumuri.

Elena David, 55 de ani, menajeră

Mi-aş dori ca preţurile să fie mai mici sau salariile mai mari. Mai multe coşuri de gunoi – unde te întorci, dai de murdărie. Şi, bineînţeles, aşteptăm să repare drumurile, din an în an tot mai rele.

Natalia Dociu, 28 de ani, şomeră

Întâi de toate, să fie reparate drumurile. Alte acţiuni – reconstrucţia monumentelor istorice vechi şi rezolvarea problemei parcărilor în oraş. Avem multe probleme, dar nu cred că Chişinăul este cea mai urâtă capitală din lume.

Maria Grădinaru, 50 de ani, vânzătoare

Mi-ar plăcea ca primarul să creeze mai multe locuri de muncă pentru tineri, astfel încât ei să nu fie nevoiţi să plece din ţară. Aşteptăm şi drumuri mai bune, şi condiţii mai bune de viaţă.

Nicu Iosif, 66 de ani, pensionar


Foarte multe trebuie de făcut în acest oraş, de aceea avem nevoie la primărie de un bun gospodar. Drumurile sunt stricate, curăţenie în oraş se face doar înainte de sărbători şi de alegeri, copacii bătrâni s-au tăiat, iar alţii nu au fost plantaţi…

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *